De PSB specialisten

Het team van PSB bestaat uit gespecialiseerde senior-surveyors, uitgerust met brede kennis op het gebied van gewichtsvaststelling van schepen, stockpile inspecties en temperatuur controles.

Met een breed spectrum aan ervaring op het gebied van gewichtsvaststelling van binnenvaartschepen, draft-survey van zeeschepen (van Coasters, Handy-size schepen, Panamax schepen en Cape-size schepen), stockpile inspecties van kolen, temperatuur controles van stockpiles, dan wel van kolen/biomassa ladingen.

Ruim inspecties van zeeschepen en binnenvaartschepen alvorens te worden beladen met een kolen gerelateerd producten als mede biomassa producten.

Onze surveyors zijn gespecialiseerd in een bepaald kolen product, t.w. in inspecties voor energieopwekking, kolen voor de Cokes-productie (Coking Coal), Cokes voor de staalindustrie, Petroleum Cokes, Antraciet en Biomassa. Dit omdat elk gerelateerd product speciale eigenschappen en mogelijke problemen kent.

Vrijwel alle senior medewerkers zijn in het verleden onder verantwoordelijkheid van CEO Peter Bagchus zelf opgeleid voor inspecties in het algemeen, zoals momenteel ook de jongere medewerkers hun opleiding moeten- en kunnen volgen binnen de organisatie.

De specialisten op locatie worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers op het kantoor van PSB Inspection. Ons snelle succes leunt mede aan de speciale inzet van het hele team van enthousiaste medewerkers, die zich als familie inzetten voor het bedrijf.

Peter Bagchus

Managing
Director

Niels van Vliet

Operations
Manager

Erica Tang

Planning
Department

J├╝rgen Treschan

Commercial
Manager (int.)