De PSB specialisten

Vanwege de grote onderlinge verschillen in verschillende brandstoffen, is het belangrijk dat ons team een brede kennis heeft en inzetbaar is voor al deze soorten.

Het team van PSB Inspection bestaat daarom uit gespecialiseerde Senior-Surveyors, uitgerust met brede kennis op het gebied van gewichtsvaststelling van schepen, stockpile inspecties en temperatuur controles. 

Al onze surveyors zijn gespecialiseerd in een bepaald product; inspecties voor energieopwekking, kolen voor de Cokes-productie (Coking Coal), Cokes voor de staalindustrie, Petroleum Cokes, Antracie, Biomassa, metalen en mineralen. Dit omdat elk product speciale eigenschappen en uitdagingen kent.

Het team heeft breed spectrum aan ervaring op het gebied van;

Vrijwel alle senior medewerkers zijn in het verleden onder verantwoordelijkheid van CEO Peter Bagchus zelf opgeleid voor inspecties. Ook onze jongere medewerkers volgen hun opleiding binnen PSB Inspection.

Onze specialisten op locatie worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers op het kantoor van PSB Inspection. Ons snelle succes leunt mede aan de speciale inzet van ons hele team van enthousiaste medewerkers, die zich als familie inzetten voor het bedrijf.

Peter
Bagchus

Managing
Director

Coal related products


Niels
van Vliet

General
Manager

Coal related products


Oscar Molenaar

Commercial

manager


Erica
Tang

Planning
Department

Metals and Minerals