De PSB historie

PSB Inspection is opgericht als familiewens

Wij bedienen u als klant in de wereld van vaste brandstoffen, kolen- en kolengerelateerde producten, biomassa, metalen en mineralen graag op een professionele en menselijke manier. Onze medewerkers bieden u hierbij de hoogst mogelijke kwaliteitsdiensten op het gebied van inspectie, bemonstering, monstervoorbereiding en analytische diensten.

Medewerkers van PSB Inspection beschikken over een breed spectrum aan ervaring op het gebied van gewichtsvaststelling van binnenvaartschepen, draft-surveys van zeeschepen, stockpile inspecties van kolen, temperatuur controles van stockpiles, kolen, biomassa, metaal en mineraal ladingen en ruiminspecties van zeeschepen en binnenvaartschepen.

Wij begrijpen als geen ander dat u als klant wilt voldoen aan de hoge normen van de wereldwijde grondstoffenmarkt. Persoonlijk contact staat hierbij voor ons hoog in het vaandel. Wij ondersteunen u als klant daarom graag met onze technische ervaring.

Oprichting

PSB Inspection is als volledige privéonderneming opgericht in 2016. Sinds 1 februari 2017 zijn wij compleet operationeel.

Kort na oprichting hebben wij het vertrouwen gewekt van enkele grote internationale handelsondernemingen en industri√ęle gebruikers van vaste (bio-)brandstoffen. Dit heeft PSB Inspection in korte tijd op de kaart gezet als een internationaal gerenommeerd inspectiebedrijf. Ons snelle succes is echter ook mede te danken aan de speciale inzet van ons hele team van enthousiaste medewerkers, die zich als familie inzet voor het bedrijf!