Hoe PSB INSPECTION u van dienst kan zijn

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij betrouwbare en professionele dienstverlening op het gebied van zowel vaste brandstoffen, kolen, kolen gerelateerde, biomassa, metaal en mineraal producten

De diensten die wij graag voor u uit handen nemen, zijn; 

Wij zijn voor u de ‘nieuwe cultuur voor gewicht vaststelling, inspectie, bemonstering en analyse. Onze serviceverlening houdt namelijk niet op wanneer uw opdracht is uitgevoerd, het rapport is ingestuurd en de rekening is voldaan. Wij zijn graag een partner bij wie u terecht kunt met al uw vragen betreffende de uitgevoerde- en gerapporteerde bevindingen van uw opdracht, zonder dat u hiervoor extra belast wordt.

Groei en regio’s

Onze aanhoudende groei is te danken aan onze voortdurende investeringen in ons personeel en onze faciliteiten, waaronder de nieuwste ontwikkelingen in laboratoriumtechnologie en instrumentatie. Wij zijn daarom marktleider in de levering van inspectie- en analysediensten en zijn werkzaam over de hele wereld; in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Azië-Pacific, Afrika en Europa (ARA).

Wij werken graag met u samen

Wilt u gedetailleerde informatie ontvangen betreffende onze dienstverleningen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactdetails bovenaan de website en op de pagina contact.

Onze PSB Inspection bedrijfsfilosofie luidt; ‘Opgeven is geen optie, wij zijn altijd beschikbaar voor zowel onze klanten als eventuele toekomstige klanten’. Ook met technische vragen over kolen, kolen gerelateerde producten en biomassa-producten welke niet door ons zijn behandeld, kunt u ons daarom benaderen voor een vrijblijvend advies.